Komunikasi karo Supplier? Supplier
zeng Mr. zeng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
DongGuan Sengtor Plastics Products Co., Ltd.

DongGuan Sengtor Plastics Products Co., Ltd.

86--13794939898

DongGuan Sengtor Plastics Products Co., Ltd.

ABOUT US

DongGuan Sengtor Plastics Products Co., Ltd.

Dongguan Sengtor Plastics Products Co., Ltd dununge ana ing Dongguan City, provinsi Guangdong, China. Luwih saka 20 taun pembangunan, saiki perusahaan kita ngrebut 15000 meter persegi, luwih saka 300 tenaga ahli lan ngasilake mesin canggih lan otomatis, ana mesin niup film, mesin pemotong, mesin cetak lan sapanunggalane. Produk utama yaiku [HENWEI "aksesoris kertu game merek lan tas [SENGTOR" merek biodegradable. Aksesoris kertu game papan nduwe lengen kertu, kothak plastik plastik lan pengikat, kothak dek kulit PU lan pengikat. Iki digunakake kanggo proteksi lan panyimpenan kertu game. Kajaba iku, kita uga produk produk alat tulis, kayata folder plastik PP, kantong organ PP, Cover PP, buku cathetan PU, macem-macem gaya, desain modern. Kantong biodegradasi 100% digawe saka bahan alam pati PBAT + PLA + Jagung. Kantong kasebut bisa didegradasi dadi banyu lan karbon dioksida kabeh sajrone 6 wulan kanthi kahanan tartamtu. Pabrik kita wis disertifikasi karo ISO9001: 2015 / SGS / ICTI lan kita njamin kabeh produk bisa memenuhi standar internasional. Kita uga entuk EN13432, industri OK & kompos omah lan sertifikasi BPI kanggo tas biodegradable. Ing cara pangembangan berkelanjutan, produk kita didol kanthi apik ing saindenging jagad, wholes / OEM / ODM / OBM bisa ditampa. Muga-muga merek HENWEI lan SENGTOR dadi merek paling apik ing pasar.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86--13794939898

Fax:

Ponsel: +8613794939898

Email:

Alamat: No.1 Industrial Park, Puxin Village, Shipai Town, Dongguan, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.sentebio.com

Bossgoo Showroom: http://jw.bossgoo.com/member_sentor

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki